top of page

Henkilökunta

Moi, mä olen Elina, toinen kirppiksen omistaja ja yritän pitää kaikki langat käsissä. Puhun sekavia suomeksi, englanniksi tai ruotsiksi. Yritän myös opetella espanjaa jotta voisin keskustella yhden asiakkaamme kanssa enemmän.

Koko perheeni on jollain tavoin kietoutunut toimintaamme, äitini Seija joka on toinen omistaja kanssani,  lisäksi tuttu näky paikanpäällä on meidän molempien miehet ja minun koirat ja lapset.

Asiakaspalvelu! Se on se mun juttu! Rakastan myydä, palvella, auttaa, höpötellä. 

Asiakaspalvelu

Elina Tötterström

Omistaja
Asiakaspalvelija

Olen Seija, monen työn eläkeläinen, yrittäjä ennenkaikkea ja palvelen sinua jonkun sortin Lohjan kielellä. Olen toinen The Kirppiksen omistajista. Olen aina kiertänyt huutokauppoja, kirpputoreja, sekä myymässä että ostelemassa!

Perus osto- ja myyntityön lisäksi olen kirppiksen virallinen pihasuunnittelija.

Mottoni: vierivä mummo ei sammaloidu

lohja

Seija Lilja

Omistaja
Asiakaspalvelija

helsinki

Anna Vinberg

Asiakaspalvelija

Hei olen Anna! Palvelen sinua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi/elekielellä.

Olen melkein koko elämäni harrastanut kirppistelyä jossain muodossa. Isäni kanssa tuli lapsena käytyä osto- ja myyntiliikkeissä ja rompetoreilla, yläasteikäisenä möin lelujani pois Tanhuhovin Kirppiksellä, myöhemmin keräilin sammakoita ja Michael Jackson kamaa. Rakastan 50-70 luvun astioita ja huonekaluja, Design esineitä, Marimekkoa, Finelin-emaliastioita, Iittala, Arabia ym. Vapaa-ajallani verhoilen, remppaan, sisustan, kunnostan, askartelen ja tuunaan.

Jos tarvitset hinnoitteluapua, autan mielelläni, vahvuuteni hinnoittelussa on vanhat esineet ja astiat. 

Työssäni ihan parasta on kun kohtaa niin paljon erilaisia ihmisiä, rakastan myös somistaa ja ideoida uusia juttuja Kirppikselle. 

Olen Anne, 42 vuotias kaksikielinen kolmen pojan äiti. Lähellä sydäntäni on lapset, kirppistely, leipominen, käsityöt ja kodin laittaminen.

Palasin myyjäksi tehtyäni monta vuotta töitä lasten parissa. The Kirppikselle tulin harjoittelemaan jos joskus tulee henkilökuntavaje ja siitä lähtien olen kuulunut kalustoon.

Viihdyn täällä todella hyvin.

käsityö

Anne Holmström

Asiakaspalvelija

bottom of page