Contract Review

Myyntiehdot ja säännöt

Wave

Ohjeita myyjälle

The Kirppiksellä yksityiset ihmiset myyvät käytettyä, itseltään jäänyttä tavaraa. Uusien tuotteiden ammattimainen myynti, piraattituotteiden, aikuisviihteen, elintarvikkeiden, vaaraa aiheuttavien laitteiden ja aineiden sekä pilaantuvien tuotteiden myynti on kielletty. Vastuu vastoin näitä ehtoja myyntiin tuotujen tuotteiden/tavaroiden aiheuttamista vahingoista on myyntipöydän vuokralaisella. Pidätämme oikeuden poistaa myyntipöydästä sopimattomaksi tai laittomaksi katsomamme tuotteet.

Pidätämme oikeuden olla vuokraamatta pöytää ammattimyyjille.

The Kirppis ei vastaa varastetuista tai kadonneista tavaroista. The Kirppis ei vastaa tavaroiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai vahingonteon yhteydessä. The Kirppis ei vastaa tuotteissa mahdollisesti esiintyvistä vioista tai puutteista. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

 

Vuokra-aikana tavarat ovat myyjän eli pöydän vuokraajan omistuksessa, ja kaikki niihin liittyvät vastuut kuuluvat myyjälle. Ellei pöydän vuokraaja nouda tavaroitaan vuokra-ajan päättyessä tai jättää myymättä jääneitä tavaroita, siirtyy niiden omistusoikeus kahden viikon (14 vrk) varastoinnin jälkeen The Kirppikselle. Tavarat toimitetaan tällöin hyväntekeväisyyteen, jatkomyyntiin tai hävitettäväksi. Hävitys/varastointikulut veloitetaan asiakkaan myyntitililtä.

 

Myyntipaikan vuokra maksetaan viimeistään pöytävuokran alkaessa. 

Pöydän vuokraaja on velvollinen pitämään pöydän siistinä vuokraamansa ajan. Tuotteita ei saa laittaa lattioille ilman erillistä sopimusta. Jos haluat että me pidämme pöytäsi siistinä, veloitamme 7€/vko.

 

Myyntipaikan peruutus on tehtävä puhelimitse, sähköpostitse tai paikan päällä. Peruutus tulee tehdä myyntiajan alkamista edeltävänä päivänä klo 15 mennessä.

Myyntipaikan voi lunastaa vuokra-ajan ensimmäisenä päivänä kello 10 alkaen, kuitenkin viimeistään klo 17, jos ei ole muuta sovittu.

Veloitamme 10€ pöydän tyhjennyksestä asiakkaan puolesta.

Olethan aina ongelmien/esteiden ilmaantuessa välittömästi puhelinyhteydessä The Kirppikseen.

 

Toivomme että suojaat arvokkaammat tuotteesi varashälyttimillä.

Suosittelemme kiinnittämään hintalapun hälyttimen ja hälytinnastan väliin.

Kirjoita hintalappuun selkeä kuvaus tuotteesta, emme myy tuotteita joiden hintalappu on sutattu tai epäselvä. Hintalaputtomia tuotteita emme myy.

Jos muutat tuotteen hintaa, tee aina uusi hintalappu. Hintalappuja ei voi kopioida.

Alennusprosentteja voi käyttää vain koko pöydän tuotteisiin.

Pöydän vuokraan kuuluu 3kpl hintalappu tarra-arkkeja. Jos haluat, voit ostaa kassalta lisäarkkeja 0,40€/arkki.

Hintalappujen avulla voit seurata myyntiäsi netissä reaaliajassa osoitteessa

Kirppari-Kalle .

Saat tunnukset sähköpostiisi.

Jos laitat pöytään alennuksen, muistathan tilitystä tehdessäsi kertoa alennuksesta kassalle jotta poistamme alennuksen järjestelmästä. Jos alennus jää tietoihisi, etkä muista kertoa siitä, seuraavalla myyntikerralla tuotteesi ovat heti alennuksessa. The Kirppis ei vastaa päälle jääneestä alennuksesta.

 

Vuokra-ajan päätyttyä myyntipöytä pitää tyhjentää arkena klo 17.30 mennessä ja viikonloppuna/pyhänä 15.30.

Olethan tarkkana ettet pakkaa myyntipöytää tyhjentäessäsi toisen myyjän tavaroita mukaasi.

Kaikki varkaudet ilmoitamme poliisille.

 

Emme tilitä myyntituloa kesken vuokra-aikaa viikon varauksissa. Tilitämme myynnit viikon jälkeen/sopimuksen mukaisesti pidemmän ajan jakson jälkeen.

 

Vuokraamalla myyntipöydän The Kirppikseltä, asiakas hyväksyy ehdot ja mahdollisen myyjärekisterin pidon.

Toivotamme hyvää myyntiä!